Opleidingsportaal Centrum voor Conflicthantering


 • MW-Slachtoffergedrag

 • aantal onderdelen:

  1

  studiebelasting:

  0

  totale tijd:

  6

  doelgroep:

  Deze training kan zowel worden gevolgd als verdieping op de training Conflictueuze Persoonlijkheden als apart. De training is bedoeld voor advocaten, mediators en conflict managers die te maken hebben met personen met slachtoffergedrag en die zich verder willen bekwamen in het adequaat omgaan daarmee.

 • Na deze training Is uw kennis over slachtoffergedrag en de instandhouding daarvan toegenomen. Beschikt u over meer mogelijkheden tot interventie bij slachtoffergedrag. Beschikt u over meer mogelijkheden om de balans te bewaren bij het omgaan met cliënten, c.q. partijen waaronder zich personen bevinden met slachtoffergedrag. Voelt u zich zekerder, beter toegerust en zelf minder slachtoffer in veel vragende situaties.

  In deze training ligt de focus op het adequaat omgaan met slachtoffergedrag in onder andere juridische samenwerking (advocatuur) en mediation. Er wordt een beknopte inleiding gegeven over het ontstaan en in stand houden van wat wordt gezien als slachtoffergedrag. Daarnaast worden diverse interventie mogelijkheden onder de loep genomen en uitgeprobeerd in rollenspelen met een trainingsacteur.

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Slachtoffergedrag€ 550,00€ 550,00
Totaal€ 550,00€ 550,00

geplande data

DatumOnderdelenPlaatsInschrijven
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Indien de opleiding vol zit, hanteren wij een korte wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst komen, stuur dan een mail naar mediation@cvc.nl. Vermeld hierbij de naam van de opleiding en startdatum.