Opleidingsportaal Centrum voor Conflicthantering


 • Masterclass Harvard Onderhandelen

 • aantal onderdelen:

  1

  studiebelasting:

  0

  totale tijd:

  6

  doelgroep:

  Deze opleiding is geschikt voor iedereen die onderhandelingsvaardigheden in zijn/haar werk kan en wil toepassen, zoals projectmanagers, juristen, advocaten, mediators, inkoop- en verkoopmanagers en HR professionals.

 • Na deze opleiding Heeft u kennisgemaakt met de basisprincipes van het Harvard Onderhandelen. Heeft u inzicht in uw eigen onderhandelingsstijl en het effect daarvan. Beschikt u over de basisvaardigheden waarmee u beter in staat bent een onderhandeling tot een win-win situatie te brengen.

  De Harvard-methode wordt wereldwijd beschouwd als de meest effectieve onderhandelmethode. De methode gaat ervan uit dat onder andere door het concentreren op de achterliggende belangen van de partijen en het ‘spelen van de bal in plaats van de man’, een optimaal onderhandelingsresultaat bereikt wordt. Het CvC verzorgt een eendaagse masterclass Harvard Onderhandelen waarin de belangrijkste principes worden gepresenteerd en door de deelnemers worden vertaald naar eigen ervaringen en praktijksituaties door middel interactieve oefeningen.

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname Masterclass Harvard Onderhandelen€ 550,00€ 550,00
Totaal€ 550,00€ 550,00

geplande data

DatumOnderdelenPlaatsInschrijven
4-10-20241Haarlem Inschrijven
10-10-20251Haarlem Inschrijven

Indien de opleiding vol zit, hanteren wij een korte wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst komen, stuur dan een mail naar mediation@cvc.nl. Vermeld hierbij de naam van de opleiding en startdatum.