Opleidingsportaal Centrum voor Conflicthantering


 • Mediationopleiding Summerschool

 • aantal onderdelen:

  6

  studiebelasting:

  0

  totale tijd:

  54

  doelgroep:

  Studenten

 • Kennismaken met werkterreinen en werkzaamheden van de professionele mediator. Ontwikkelen van een instrumentarium voor de mediator: mediationvaardigheden. Integreren van deze werkzaamheden in de (werk)situatie van de deelnemers. Structureren van het mediationproces. Ontdekken en ontwikkelen van eigen specifieke kwaliteiten. Beroepshouding en ethiek. Inzicht verkrijgen in mogelijkheden en beperkingen van mediation. Onderkennen plaats van mediation naast andere mogelijkheden voor het hanteren van conflicten.

  In de laatste twee weken van juli 2020 verzorgt het CvC een Mediationopleiding speciaal voor studenten. In deze Mediationopleiding Summerschool van het CvC draait het om vakmanschap. Met de beste en zeer ervaren mediators en trainers van Nederland bieden wij u een opleiding waarmee je je de vaardigheden en attitude van de mediator werkelijk eigen maakt. Inschrijven is mogelijk tot 30 juni 2020.

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname Summerschool Mediationopleiding€ 2.990,00€ 2.990,00
Totaal€ 2.990,00€ 2.990,00

geplande data

DatumOnderdelenPlaatsInschrijven
8-07-20246Haarlem Inschrijven
7-07-20256Haarlem Inschrijven

Indien de opleiding vol zit, hanteren wij een korte wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst komen, stuur dan een mail naar mediation@cvc.nl. Vermeld hierbij de naam van de opleiding en startdatum.