Opleidingsportaal Centrum voor Conflicthantering


 • Specialisatie Businessmediator

 • aantal onderdelen:

  2

  studiebelasting:

  0

  totale tijd:

  24

  doelgroep:

  HR Specialisten, (senior) managers, Bestuurders, (organisatie) adviseurs, Consultants,

 • Mediations tussen en binnen ondernemingen vragen een gerichte aanpak. Het business conflict kent een eigen dynamiek vanwege de specifieke omgeving en het soort conflicten. Veelal zijn meerdere partijen betrokken. Het bedrijfsleven ontdekt mediation als wijze van geschilbeslechting en als instrument om tijdig escalatie te voorkomen.

  De training is 2 dagen en heeft een aantal hoofdthema’s. Dag I Competentieprofiel van de business mediator Theoretische inleiding De 9 mediationrollen De drie dimensies van complexiteit van de business mediation Analysemodellen: conflictstijlen Effectieve interventies op basis van conflictstijlen-perspectief Triades (Conflict-)cultuur in organisaties (evt.: het 7-I-model als instrument) Casuïstiek Oefenen en rollenspel Dag 2 Groepsdynamiek in businessmediation Conflictdomeinen & organisatiecultuur Intercollegiale consultatie op basis van feedback Situationeel mediatorschap, leiderschap in businessmediation Procesontwerp, maatwerk in businessmediation Emoties in businessmediation, anders dan gevoelsreflectie Casuïstiek Oefenen en rollenspel

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname Masterclass Business Mediation€ 1.125,00€ 1.125,00
Totaal€ 1.125,00€ 1.125,00

geplande data

DatumOnderdelenPlaatsInschrijven
26-09-20242Haarlem Inschrijven
25-09-20252Haarlem Inschrijven

Indien de opleiding vol zit, hanteren wij een korte wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst komen, stuur dan een mail naar mediation@cvc.nl. Vermeld hierbij de naam van de opleiding en startdatum.