Opleidingsportaal Centrum voor Conflicthantering


 • Masterclass Groepsmediation

 • aantal onderdelen:

  2

  studiebelasting:

  0

  totale tijd:

  12

  doelgroep:

  Voor iedereen die een basisopleiding tot mediator bij een MfN erkend opleidingsinstituut heeft gevolgd. Voor iedereen die mediations begeleidt of wil gaan begeleiden waarbij meer dan 2 mensen aan tafel zitten. Zoals bij conflicten in het openbaar bestuur, bij teams, of bijvoorbeeld in buurtbemiddeling.

 • Na deze training Hebt u inzicht in de complexiteit van groepsconflicten. Kunt u het mediationproces voor groepsconflicten ontwerpen en uitvoeren. Hebt u inzicht in de benodigde leiderschapsstijl en uw valkuilen als mediator. Beschikt u over een toolbox van direct toepasbare werkvormen.

  Hoe meer mensen betrokken zijn bij het conflict, hoe meer er een complexe dynamiek van beïnvloeding ontstaat. Als professional wilt u weten hoe u effectief met deze dynamiek kunt omgaan. Deze masterclass biedt u concrete handvatten om effectief op te treden bij de complexe en dynamische processen van een groepsmediation (mediation met meerdere partijen). We bieden een gedegen theoretische basis over multiparty problematiek, groepsmediation en groepsdynamica. U krijgt een flinke toolbox aan werkvormen en er is uitgebreid ruimte voor oefening en aanscherping van uw vaardigheden. De training wordt verzorgd door Jacques de Waart, co-auteur van het boek Groepsmediation, procesontwerp en werkvormen (NMI-kennisreeks, augustus 2015). Het boek dient u voorafgaand aan de training door te nemen. Het is verkrijgbaar via SDU uitgevers.

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname Masterclass Groepsmediation€ 1.125,00€ 1.125,00
Totaal€ 1.125,00€ 1.125,00

geplande data

DatumOnderdelenPlaatsInschrijven
17-06-20242Haarlem Inschrijven
16-06-20252Haarlem Inschrijven

Indien de opleiding vol zit, hanteren wij een korte wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst komen, stuur dan een mail naar mediation@cvc.nl. Vermeld hierbij de naam van de opleiding en startdatum.