Opleidingsportaal Centrum voor Conflicthantering


 • Kennismaken met Mediation

 • aantal onderdelen:

  1

  studiebelasting:

  0

  totale tijd:

  6

  doelgroep:

  Deze training is zeer geschikt voor managers, juristen, HR functionarissen, vertrouwenspersonen, bezwaar- en klachtafhandelaars, coaches, beleidsmedewerkers uit het bedrijfsleven en de overheid.

 • Na deze training Weet u wat mediation inhoudt en wat de waarde van mediation is voor u en uw organisatie; Weet u wanneer het inzetten van mediation zinvol is; Hoe een mediation in grote lijnen verloopt voor u en uw organisatie; Weet u wat de rol is van de mediator, deelnemers en eventuele derden bij een mediation.

  Bepaal de waarde van mediation voor u en voor uw organisatie en ga actief aan de slag met het ontwikkelen van uw mediationvaardigheden en het bereiken van uw doel met behoud van een prettige relatie! Tijdens de training bepalen we samen met u de waarde van mediation voor u en uw organisatie en komen onderwerpen aan de orde als: ‘Wat is mediation en wat is mediation niet?’; ‘Wanneer is het inzetten van mediation zinvol?’; ‘Hoe verloopt een mediation in grote lijnen en specifiek voor u en uw organisatie?’; ‘Wat is de rol van de mediator, de deelnemers en eventuele derden bij een mediation?’ Ook leert u (beter) omgaan met conflictsituaties op de werkvloer, conflicten tussen personen en conflicten tussen meerdere partijen (organisaties). U leert op een effectieve manier kijken naar conflicten en ontwikkelt een aantal specifieke mediationvaardigheden, zoals het omzetten van standpunten in belangen.

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname training Kennismaken met Mediation€ 165,00€ 165,00
Totaal€ 165,00€ 165,00

geplande data

DatumOnderdelenPlaatsInschrijven
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Indien de opleiding vol zit, hanteren wij een korte wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst komen, stuur dan een mail naar mediation@cvc.nl. Vermeld hierbij de naam van de opleiding en startdatum.